Category: Uncategorizedថ្ងៃអង្គារ មិថុនា 14th, 2022 ចែករំលែកអត្ថបទនេះ Share on FacebookShare on Facebook TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:សកម្មភាពពិសោធន៍របស់សិស្សានុសិស្សថ្នាក់ទី១០ មុខវិជ្ជាជីវវិទ្យា ប្រធានបទស្តីពី៖ ការសង្កេតសាច់ដុំ និងឆ្អឹងស្លាបមាន់ ដឹកនាំដោយអ្នកគ្រូ អ៊ន់ សេរី នៃសាលារៀន អន្តរទ្វីប អាមេរិកាំង សាខាផ្សារថ្មី • កាលពីថ្ងៃទី១៣ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០២២ កន្លងទៅនេះ អ្នកគ្រូ អ៊ន់ សេរី បានដឹកនាំសិស្សានុសិស្សថ្នាក់ទី១០ក នៃសាលារៀន អន្តរទ្វីប អាមេរិកាំង សាខាផ្សារថ្មី មុខវិជ្ជាជីវវិទ្យា ធ្វើពិសោធន៍ ក្រោមប្រធានបទស្តីពី ”សង្កេតសាច់ដុំនិងឆ្អឹងស្លាបមាន់”។ មុនធ្វើការពិសោធអ្នកគ្រូបានបង្ហាញអំពីសម្ភាៈពិសោធន៍ដែលមានដូចជា៖ជារៀបរាប់អំពីសម្ភាៈពិសោធន៍ដែលមានដូចជា៖ ស្លាបមាន់ស្រស់ ក្តារសម្រាប់វះសាច់ កូនកន្ត្រៃ ឡាម ដង្កៀប ក្រដាសជូតមាត់។ គួរបញ្ជាក់ផងដែរថា វត្ថុបំណងនៃការពិសោធន៍៖ • សង្កេតលក្ខណៈរបស់ឆ្អឹងមាន់និងបង្ហាញពីរបៀបភ្ជាប់គ្នារវាងសាច់ដុំនិងឆ្អឹង • បង្ហាញពីរបៀបវះសាច់ដុំស្លាបមាន់ • វិភាគនិងទាញសេចក្តីសន្និដ្ឋានលទ្ធផលពិសោធន៍NextNext post:សាលារៀន អន្តរទ្វីប អាមេរិកាំង និងមូលនិធិ ម៉េងលី ជេ. គួច